top of page

Produktionsingenjör för Produktionsavdelning i Uppsala ID:143

Som produktionsingenjör i produktion kommer du att ha en central roll i att producera produkter för rymd. Du kommer att vara ansvarig för att genomföra ankoms kontroll av komponenter, framförallt mekanik och elektronik samt att genomföra montering, integration och test av färdiga datormoduler. Du kommer att jobba primärt i renrumsmiljö och delta i produktionsteam som ständigt jobbar med kvalitetshöjande åtgärder. Ditt övergripande mål kommer att vara att möta produktionsmål, effektivisera produktionen, samt säkerställa hög kvalitet och bidra till att optimera processer.


Huvudsakliga ansvarsområden:


Ankomst kontroll:

Genomföra ankomst kontroll av mekanik och elektronikkomponenter, genom kvalitets avsyning och initialt test, dokumentera och rapportera i PLM och ERP system.

Noggrant dokumentera resultat av ankomst kontroll, och bidra till att effektivisera och optimera processer för ankomst kontroll.


Montering:

Genomföra montering av datorsystem för rymd, som består av öppen elektronik och mekanik.

Noggrant dokumentera produktions flödet och bidra till att effektivisera och optimera processer för montering.

Säkerställa förväntad kvalitet på monterade enheter.

Samarbeta med interna team för att förbättra produkter och processer.


Verifiering:

Genomföra verifiering av producerade enheter; funktionella såväl som miljötester.


Önskvärda egenskaper:

Person med ”ordning & reda”, självständig och kvalitetsmedveten, fingertoppskänsla och god craftmanship, erfarenhet från hantering av elektronikkomponenter i renrumsmiljö. Erfarenhet av GMP och 5S. Certifiering i IPC-A-600/610 eller liknande.


Arbetet är till största del på plats i Uppsala

20 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Project manager EU Data Act ID:243

Assignment The EU’s Data Act has entered into force and will start to apply on September 12, 2025. It aims to improve access to data in...

Comments


bottom of page